Alla inlägg under januari 2011

Av Monica - 16 januari 2011 16:38

Idag gratulerar vi Happy, Sexy Leg`s My Precious Melody, på åttaårs dagen. Du goa, speciella, sötaste, ljuvligaste och mest bestämda lilla dam. Du fick en ljuvlig liten gosse, Charlie, men ödet ville att det skulle räcka så. Du är i alla fall helt underbar. Puss på din ljuvliga svarta lakritsnäsa. Ha det bäst hos din mamma Ellen, mormor Miranda och Anette som tar hand om dig på det bästa sätt. Grattis också till din lilla syster Fanny, Sexy Leg`s You Are My Destiny, och en aldeles egen puss på din lakritsnäsa också.

                   

                      Sexy Leg`s My Precious Melody "Happy"


På återhörande

Monica

Av Monica - 13 januari 2011 17:15

Grattis, grattis till Skorpan och hennes två systrar idag på åttaårs dagen. Mina fina tjejer hoppas att allt är okej med er. Tänker på er mina små hjärtebarn. Tusen pussar på era små lakritsnäsor.

                     

                   Sexy Leg`s Sealed With A Kiss "Skorpan"


Annars är allt som vanligt i kylan. Har inte haft någon bil på en vecka och det känns tomt, fast jag inte sitter i sjön så känns det som att jag MÅSTE ha den här. Vi går och väntar på att den lilla luriga damen Alice skall komma igång med sitt löp nu så att det blir några valpar snart. Fy för väntans tider. Men så klart dröjer det bara för att man går och väntar.


På återhörande

Monica

Av Monica - 5 januari 2011 18:54

Idag har jag varit hos min söta vän Sanna i Köping. Nu fick jag pussa och gosa med fyra ljuvliga valpisar, två vita gossar och två bruna gossar. Jag som är så valpsugen fick "avreagera" mig på världens goaste, pussigaste och ljuvligaste valpar. De är så himla söta alla fyra. Inga bilder blev det som vanligt, tänk att man alltid glömmer det. Ingen åkte med i väskan hem men det var bra nära.


Sanna och jag satt vid datorn och kollade stamtavlor på eventuella hanar som skulle kunna passa att para mina damer med. Superspännande! . Det är så roligt att träffa Sanna med flock och "min" lilla Arvid blir så extraglad när gamla matte kommer. Puss på alla sötnäsor stora som små.


Idag gratulerar vi också Flisan och hennes två bröder på 11-års dagen. Min lilla första pudelkull. Mirandas första valpar. Må så gott hjärtebarn och puss på era lakritsnäsor.

                     

                      Sexy Leg`s Sweet Lady Triumph, Flisan


På återhörande

Monica

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi har en liten uppfödning av dvärg- och toypudel i färgerna svart och brunt.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards